vakgarage_95.jpg

Caravan en aanhanger

Vakgarage Verbree uit Benschop is het nieuwe adres voor uw caravan en aanhanger. Door de jarenlange kennis in de automobielbranche, ruim opgezette werkplaats en een team van vier technici is uw caravan of aanhanger in goede handen. Op onze site vind u meer informatie over ons bedrijf, de diensten die wij u kunnen bieden en de mening van onze klanten. Komt u liever zelf eerst een keer kijken of wilt u een kennismakingsgesprek? U ben van harte welkom in Benschop!

Services
Wij kunnen u het totaalpakket voor onderhoud en reparatie aanbieden, maar er is meer! Er is een eigen was- en poetsafdeling waar we uw caravan weer in uitmuntende staat brengen, indien u uw caravan wilt verkopen kunnen wij dit voor u verzorgen vanuit onze showroom en uw kunt direct uw auto een vakantiecheck laten geven.

Veiligheidscheck
Een caravan staat vaak stil, de kans op uitdroging van banden en andere aangetaste onderdelen wordt aanzienlijk groter. Voor €98,50 voeren wij een complete veiligheidscheck uit waarbij u met een goed gevoel de weg op kan. Wij controleren alle onderdelen van de caravan die van belang zijn voor uw veiligheid: banden, verlichting, uitdraaisteun, wiellagers, veersysteem, oplooprem, breekkabel, etc. Bovendien controleren we de slangen van de gasfles en het kookgedeelte. Ook veilig op vakantie? Maak direct een afspraak

Prijzen

Veiligheidsinspectie          125,00
Controleren van: ophanging, banden, verlichting, uitdraaisteun, wiellagers, veersysteem, remmen, breekkabel en slangen van gasgedeelte. Inclusief controlelijst. Indien er extra werkzaamheden of reparaties noodzakelijk zijn zullen wij u hier vooraf over informatie inclusief een prijsopgaaf.
Band reparatie                   € 19,50

Basis reinigingsbeurt       

€ 49,50
Wij wassen uw auto met een actieve shampoo. Uitgebreide reiniging en een eventuele waxbehandeling kunnen op aanvraag worden aangeboden. 
Band vervangen                 € 19,50
Prijs is inclusief balanceren, nieuw ventiel en verwijderingsbijdrage
Haal & Brengservice € o.a.
Wij zorgen dat uw caravan wordt opgehaald en weer terug wordt gebracht
Verkoopservice        € o.a.
Indien u uw caravan zou willen verkopen kunnen wij het gehele verkooptraject voor u verzorgen. 

Afspraak maken
U kunt via de werkplaatsplanner op onze website of telefonisch (0348-451203) een afspraak maken. Heeft u vragen of komt u liever zelf eerst een keer? Ton Boere en Ton Verbree staan voor u graag te woord en kunnen u rondleiden door ons bedrijf.