Header schadeherstel 1320x743

SCHADEHERSTEL BIJ VAKARAGE VERBREE VAN UW AUTO

Vakgarage Verbree is het adres voor het herstel van uw autoschade. Een schade aan uw auto is helaas snel ontstaan. Het goede nieuws is dat Vakgarage Verbree deze schade voor u kan herstellen. In de afgelopen 50 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in het herstellen van schades. Wij beschikken over een eigen schadeafdeling waarbij wij altijd voor een passende oplossing kunnen zorgen. 

verbree3

SCHADE DOOR U ZELF VEROORZAAKT

Heeft u een schade aan uw auto en woont u in IJsselstein, Nieuwegein, Lopik of Benschop? Wij hebben diverse mogelijkheden om deze schade te herstellen. Vooraf kunnen wij een prijsopgave maken zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wanneer u all-risk / WA Casco verzekerd bent kunnen wij het gehele schadetraject en de afhandeling daarvan voor u uit handen nemen, denk hierbij aan de bemiddeling en administratieve afhandeling  met uw verzekering.  

schadeherstel

SCHADE VEROORZAAKT DOOR IEMAND ANDERS?

Wat vervelend! In dit geval kunnen wij u ontzorgen bij het gehele schadetraject en de afwikkeling ervan met de tegenpartij. Wij zullen in overleg met de tegenpartij de schade gaan herstellen en in vele gevallen hoeft u daarbij niks voor te schieten; wel zo makkelijk en vertrouwd!


VERVANGEND VERVOER BIJ SCHADE

Schade is al vervelend genoeg, daarom kunnen wij in alle gevallen vervangend vervoer aanbieden voor zowel uw personen- als bedrijfswagen.
Heeft u vragen of liever persoonlijk contact? Binnen openingstijden zijn we te bereiken op 030-6868270 (Vakgarage Verbree IJsselstein) en 0348-451203 (Vakgarage Verbree Benschop).