Historie Vakgarage Verbree

Persoonlijk contact met een flexibele, transparante en laagdrempelige dienstverlening zijn kenmerken waar wij veel waarde aan hechten. Al meer dan 65 jaar zetten wij passie en vakmanschap in om jou mobiel te houden.

Grondlegger Jan Verbree begint in 1957 met het repareren van auto’s voor familie en vrienden aan het dorp in Benschop. Dit blijft niet onopgemerkt, steeds meer bekenden uit Benschop en de omgeving vinden hun weg naar Jan en langzaam breid het bedrijf zich verder uit. Naast reparatie en onderhoud wordt de verkoop van occasions een belangrijk onderdeel van het bedrijf en komt een eerste medewerker Jan helpen bij de werkzaamheden in zijn garage. 

In 1975 doet de tweede generatie zijn toetreding in het inmiddels groeiende autobedrijf in Benschop. Zoon Ton verzorgd samen met zijn vader de dagelijkse leiding en wordt geholpen door een team van automonteurs die dagelijks voor de klanten klaar staan. Naast de werkplaats en verkoop worden de activiteiten uitgebreid met een brandstoftankstation, autoverhuur en schadeherstel afdeling. 

In 2014 ‘verbreden’ wij onze wegen, op de Panoven 70 in IJsselstein wordt een tweede vestigingen geopend. Tegelijkertijd doet de derde generatie zijn toetreding tot het bedrijf, de zoon van Ton, Mark komt werken binnen het familiebedrijf en verzorgd de dagelijkse leiding in IJsselstein. 

Vanaf het begin is persoonlijk contact met een flexibele, transparante en laagdrempelige dienstverlening ons handelsmerk geweest. Door bewust te kiezen ons niet te koppelen aan één merk zijn wij in staat altijd het beste advies te kunnen geven. Als familiebedrijf combineren wij de voordelen van een professionele autodealer met de persoonlijke benadering van een dorpsgarage.

Breng gerust een bezoek aan ons bedrijf in Benschop en laat je welkom voelen; wij heten je van harte welkom!