sponsoring_3

DE ZEKERHEDEN VAN VAKGARAGE VERBREE BENSCHOP

Onze missie is het onderhouden en kopen van een auto plezierig, transparant en gemakkelijk te maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn bij ons:

Complete dienstverlening van A tot Z
Zo kunt u naast het kopen en onderhoud van uw auto ook terecht voor: leasing, autoverhuur, autoverzekering, schadeherstel, APK keuring, storingsdiagnose, uitlijning, winterbandenopslag en carwash.

Een ruim aanbod van minimaal 30 dealeroccasions
Bent u op zoek naar een jonge gebruikte auto? Wij hebben diverse modellen tot 100.000 kilometer op voorraad staan. In onze eigen werkplaats worden deze auto aan een technische inspectie onderworpen voordat wij deze u te koop aanbieden. Wij leveren onze dealeroccasions standaard full-service zodat u met plezier en zonder zorgen gebruik kunt maken van uw auto.

Professionele werkplaats
Auto's worden steeds complexer. Om deze ontwikkelingen bij te kunnen houden gaan onze autotechnici regelmatig bijgeschoold en wordt gebruik gemaakt van de nieuwste diagnoseapparatuur van o.a. Bosch, GMTO en Snap-on. Hierdoor zijn wij in staat op een efficiƫnte en professionele wijze aan uw auto te werken.

Altijd een prijsopgaaf vooraf
U ontvangt bij ons altijd een prijsopgaaf vooraf en bij meerwerk / -kosten overleggen wij dit vooraf met u. 

Wij houden u mobiel
Het missen van uw auto tijdens onderhoud en reparatie is al lastig genoeg. Wij bieden u daarom een kosteloze haal- en brengservice of een gratis leenfiets. Indien u wilt beschikken over een andere auto bieden wij u deze tegen een gereduceerd tarief aan. 

Onafhankelijke klantbeoordelingen
Wij vinden onze onafhankelijkheid zeer belangrijk, mede daardoor presenteren wij u graag de beoordelingen van onze klanten over ons. Voor deze klantbeoordelingen maken wij gebruik van diverse onafhankelijke platformen. Klik hier.